Workshop papieren bloemen
Workshop papieren bloemen Foto: Handmade Hout

Workshop papieren bloemen

donderdag 18 januari 2024 19:00 tot 21:00

Op 18 januari van 19 – 21 uur kun je bij Handmade Hout (in de Gasthuishoeve) een workshop papieren bloemen volgen: 

Onze workshop papieren bloemen, (inclusief houten vaas ter waarde van 29,95!)  zorgt voor een ontspannen invulling van je middag of avond, je leert iets nieuws, wat niet heel moeilijk is, maar wel een super mooi resultaat geeft. Wat wil je nog meer?!

Tijdens de workshop leer je alles over het maken van papieren bloemen, met een speciaal soort papier. We zorgen dat er een prachtige houten vaas voor je klaar staat. De vaas is flink groot, heeft een hoogte van 30 cm. Voor de bloemen hebben wij alvast de start gemaakt met de stelen en de hartjes van de bloemen, jij hoeft de bloemen alleen nog te voorzien van blaadjes.

Er liggen een heleboel prachtige kleuren, helemaal trendy op dit moment, papier voor je klaar. Je maakt ongeveer 5-6 grote bloemen tijdens de workshop. Lukt het niet om al jouw bloemen af te krijgen tijdens de workshop, dan krijg je de materialen mee naar huis, zodat jouw vaas ook goed gevuld is.

Creativiteit en ervaring

Creativiteit en ervaring met papier zijn totaal niet nodig. Wij nemen je stap voor stap mee in de wereld van de papieren bloem en ja, fouten maken mag en we leren je meteen hoe je die heel makkelijk op kunt lossen. Er is papier genoeg!

Inbegrepen

Bij de workshopkosten van 49,95 euro zit een kopje koffie/thee/glaasje fris inbegrepen, gebruik van alle materialen, een unieke houten vaas ter waarde van 29,95 euro, papier voor 5-6 bloemen en een workshopbegeleider die van gezelligheid houdt!

Wat neem jij mee?

Trek niet je beste kleren  aan, het lijmpistool kan knoeien.

Deelnemen?

Boek een plaatsje via:

https://www.handmadehout.nl/product/workshop-papieren-bloemen-18-januari/