Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Reizen met de bus tijdens carnaval

Oproep

Sint-Oedenrode / Eindhoven - Van zaterdag 22 februari tot en met dinsdag 25 februari 2020 wordt er carnaval gevierd in Eindhoven en omgeving. Dit kan gevolgen hebben voor een busreis in de regio.

Omleidingen en stremmingen tijdens carnaval
Door de optochten en festiviteiten zijn er in het weekend en op de dagen daarna in veel plaatsen omleidingen en stremmingen voor de bussen. Voor actuele storingen en omleidingen op de diverse buslijnen kunnen reizigers terecht op www.hermes.nl

Geen nachtnet in Eindhoven
Net als in 2018 en 2019 rijdt Hermes ook in 2020 geen nachtnet in Eindhoven.

E-ticket carnaval van Arriva
Arriva geeft een speciaal Carnaval E-ticket uit. Dit E-ticket carnaval van Arriva is in de bussen van Hermes NIET geldig.

Bravoflex
Bravoflex is de flexibele vervoerservice in Helmond, Eindhoven-Zuid, Veldhoven, Aalst en Waalre die, zonder vaste route, rijdt van halte naar halte. Voor Bravoflex gelden ook tijdens carnaval de reguliere openingstijden: Bravoflex Helmond: • maandag t/m vrijdag: 07.00 uur – 19.00 uur • zaterdag: 08.00 uur – 18.00 uur • zondag: op zondag rijdt Bravoflex in Helmond niet Bravoflex Eindhoven: • maandag t/m vrijdag: 07.00 uur – 21.30 uur • zaterdag en zondag: 09.00 uur – 21.30 uur.