Maria Dohmen kreeg ook een mooi geschenk.
Maria Dohmen kreeg ook een mooi geschenk.

Maria Dohmen 40 jaar vrijwilliger bij De Zonnebloem

Human Interest

Sint-Oedenrode - Afgelopen woensdag 7 september was de jaarlijkse vrijwilligersavond van de Zonnebloem afdeling Sint-Oedenrode.

Deze avond is bedoeld om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dit jaar was de avond bij Ahrend. Bij binnenkomst was er koffie met gebak en na een korte inleiding over de geschiedenis van Ahrend, kregen ze een rondleiding door de fabriek. Iedereen was enthousiast en verbaasde zich over de grote van de fabriek.

Na de rondleiding was er een hapje en een drankje en een mooie gelegenheid om vier jubilarissen in de (zonne)bloemetjes te zetten. In het bijzonder Maria Dohmen, omdat ze al 40 jaar vrijwilliger is en zeer actief betrokken bij activiteiten. Ook zat zij 28 jaar in het bestuur. Marit Kunnen, van de provincie, was speciaal gekomen om Maria een gouden speldje te overhandigen. Jos Lauwen, Truus van Rooij en Nelly Kreijveld werden onderscheiden voor hun tienjarig jubileum. Na de cadeaus, bloemen en felicitaties, werd er nog gezellig nageborreld. De Zonnebloem afdeling Sint-Oedenrode, wil Ahrend hartelijk danken voor de gastvrije avond en Jos Lauwen voor de geweldige organisatie.