De repetities zijn in volle gang.
De repetities zijn in volle gang.

‘t Roois Theater speelt: Onbekend in Wonderland

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet voor het toneelstuk van de jeugdgroep van ‘t Roois Theater. Op 9 en 10 maart moet het klaar zijn. Konijnenoren worden gepast, de stem van een pratende spiegel wordt ingesproken en de spectaculaire ninja-stunts (doen ze allemaal zelf) worden geoefend.

In ‘Onbekend in Wonderland’ gaan vriendinnen Onbekend en Twaalf naar een pretpark. Ze verwachten suikerspinnen te eten en in de achtbaan te gaan, maar het loopt wat anders. Als de vriendinnen in de glazen bol kijken van Ollie de waarzegger (alles wat zij zegt is waar) komen ze ineens terecht in een magisch bos. Ze ontmoeten de vreemdste figuren, worden opgejaagd door (de kat van) de Klaveren Koningin en de flauwe sprookjesgrappen vliegen om hun oren.

Onbekend in Wonderland heeft veel overeenkomsten met Alice in Wonderland en is geschreven door Thijs Aarts. Hij is samen met Britt van de Riet en Dymas van de Sande voor het eerst verantwoordelijk voor de regie van het toneelstuk. De jeugdgroep kan niet wachten om ‘Onbekend in Wonderland’ te spelen. Dat doen ze het liefst voor een groot publiek, dus komt dat zien! De voorstellingen beginnen op 9 en 10 maart om half 3 in Mariendael. Kaarten (kosten 4 euro) zijn om de dagen zelf (contant!) te koop aan de kassa. De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet voor het toneelstuk van de jeugdgroep van ‘t Roois Theater. Op 9 en 10 maart moet het klaar zijn. Konijnenoren worden gepast, de stem van een pratende spiegel wordt ingesproken en de spectaculaire ninja-stunts (doen ze allemaal zelf) worden geoefend.