De Noordkade.
De Noordkade. Foto: Henri van Hoorn

Social Sunday nieuw initiatief in Meierijstad

Cultuur

Meierijstad - Social Sunday is het nieuwste initiatief in Meierijstad om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten of gewoon een leuke verbinding te maken met anderen. Iedereen is welkom op zondag 28 januari 2024 in de Apotheek - Noordkade Veghel voor de eerste editie van Social Sunday. Wie weet ontstaat er een onvergetelijke vriendschap of connectie!

Social Sunday
Tijdens Social Sunday draait alles om het creëren van waardevolle ontmoetingen tussen mensen uit Meierijstad. Of je nu nieuw bent in Meierijstad of hier al jarenlang woont, dit evenement is dé plek om nieuwe mensen te leren kennen. Deze middag hopen we samen plezier te maken, te lachen, nieuwe ideeën op te doen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen te sluiten. Kom geheel vrijblijvend langs voor een luchtige babbel of gewoon een gezellig samenzijn.

De Apotheek - Noordkade Veghel
Social Sunday wordt gehouden op zondag 28 januari van 14.30-16.30 uur op de mooie en inspirerende locatie De Apotheek aan de Noordkade Veghel. Je kunt geheel vrijblijvend kennismaken met andere Meierijstadse bezoekers.

Een sociaal initiatief
Social Sunday is een initiatief van Omzien Naar Elkaar Meierijstad. Samen willen zij ervoor zorgen dat mensen uit Meierijstad nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar verbinden.