Afbeelding

Ben jij onze man?

Cultuur

Voor de nieuwste muziektheaterproductie van Phoenix Cultuur zijn we op zoek naar jou! Ben jij onze man en ben jij tussen de 16 en 55 jaar? Hou jij van acteren? Wanneer je ook nog kunt zingen is het helemaal goed!

Vorig seizoen bracht Phoenix Cultuur met groot succes de muziektheater-productie Meske & Monster op de planken.  Door het enthousiasme van publiek en de spelers hebben de makers de smaak te pakken. Een nieuwe theaterproductie is volop in voorbereiding: een komisch horror sprookje gebaseerd op de musical Little shop of Horrors. De voorstelling is een mix van heerlijke jaren 60 muziek, hartverwarmende romantiek en absurde humor. De acteurs en actrices, jong en oud, spelen in een decor dat geïnspireerd is op de schilderijen van Vincent van Gogh.

Repetities zijn op donderdagavonden in de theaterstudio op de CHV Noordkade in Veghel. De voorstellingen worden gespeeld op het Noordkade festival op 7, 8, 9 juli 2017. Ben jij onze man? Neem dan contact op met Lilian van Overbeek 06-55906309 voor meer informatie of kijk op www.phoenixcultuur.nl