MooiRooi.nl zet Sint-Oedenrode en alles van foto's, actualiteiten, verenigingen, vacatures, bedrijven, voor Boskant, Olland en Nijnsel op de kaart.
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 
U bevindt zich hier:  Nieuws  »  Carnaval in Papgat / Sint-Oedenrode  »  26e Rooise Klompenklets
In the picture

Twitter

Agenda

26e Rooise Klompenklets

Uitgegeven: 26 september 2013
Na de uitstekende reacties op de 25e Rooise Klompenklets eind 2012 is de “kletscommissie” van K.V. de Narrekap vol goede moed aan de slag gegaan om ook tijdens de 26e editie van de Rooise Klompenklets een topprogramma te presenteren.

In het weekeinde van 22, 23 en 24 november a.s. staat alweer de 26e Rooise Klompenklets op het programma. K.V. de Narrekap er trots op dat de Rooise Klompenklets een echte traditie is geworden binnen Carnaval in Papgat.

Ook de 26e editie wordt weer een feest van herkenning. Uiteraard is Berry Knapen, de huidige Brabantse kampioen present. De enige debutant in het programma is Jasper van Gerwen . Het programma wordt gecompleteerd met kletsers die allemaal finalist bij de Brabantse kampioenschappen zijn geweest. Allemaal bekende namen binnen het tonpraten, zoals Freddy van de Elzen, Kitty Goverde, Ad Vermeulen en helemaal uit Olland, Rien Bekkers. Ook de beste Gelderse kletser Rob van Elst komt weer naar St. Oedenrode. Kortom, met deze kletsers wordt het weer een avond schateren in De Beurs. De aanvangstijd zal 20.00 uur zijn, zaal open om 19.00 uur. Uiteraard zal de Narrekapel van K.V. De Narrekap zorgen voor de muzikale omlijsting. De voorverkoop zal plaatsvinden bij Zalencentrum de Beurs op zaterdag 5 oktober, aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12.50

Op zondag 24 november is er een middagprogramma, aanvangstijd 15.00 uur. Zaal open om 14.00 uur. In samenwerking met Zalencentrum de Beurs wordt er een smakelijke brunch georganiseerd, totale kosten € 22,50 dit is uiteraard incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch vanaf 12.00 uur. Na 5 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Zalencentrum de Beurs, Heuvel 44 te St. Oedenrode. Tijdens de Rooise Klompenklets zijn meegebrachte etenswaren NIET toegestaan, (Zalencentrum de Beurs zal zorgen voor alternatieven)


Categorie Carnaval in Papgat / Sint-Oedenrode
MooiRooi.nl zet Sint-Oedenrode en alles van foto’s, nieuws, sport, actualiteiten, verenigingen, vacatures, bedrijven, voor Boskant, Olland en Nijnsel op de kaart. Op dit artikel rust copyright
Bron MooiRooi.nl

Social media
  


 
Gesponsorde links:
 
 
 
MooiRooi.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiRooi.nl
 
Bas van Turnhout    
Heuvel 17 bas@demooirooikrant.nl
5492 AC Sint-Oedenrode KVK 17166417
 
T 0413479322
F 0413479925
 
 
 
  Copyright © MooiRooi.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O