Frank en Carlo (r) zijn alvast achter het glas aan het oefenen.
Frank en Carlo (r) zijn alvast achter het glas aan het oefenen. Foto: Jos van Nunen

Papgat vur Papgat volop in voorbereiding

Carnaval Carnaval

Sint-Oedenrode - Achter de schermen van Papgat vur Papgat wordt druk gewerkt aan de vele onderdelen die bij het glazen huis komen kijken.

Door: Hettie van der Meijden

In commissies zijn alle taken verdeeld. Zo is er een commissie vergunningen. Verder een financiële commissie, een catering commissie, een commissie sponsoring die bedrijven benadert om te ondersteunen, een commissie communicatie, een commissie operationeel/facilitair en een commissie programmabeheer. Zij krijgt graag input van mensen die willen komen draaien of ideeën hebben om tijdens het glazen huis uit te voeren.

Programma
De commissie programmabeheer heeft voor de avonden al leuke ideeën op de planken liggen. Vrijdagavond 25 februari zal om 20.00 uur het glazen huis geopend worden. Verder zullen er een aantal masked singers aanwezig zijn en krijgt heel Papgat de gelegenheid om te genieten van hun zangkunsten en te raden wie er in de pakken zit. Op zaterdagavond zal er voor heel Papgat een pubquiz zijn en op zondagavond mag Papgat een gokje wagen bij het bingospel. Op maandagavond zal de veiling zijn, hiervoor mogen ludieke of fysieke veilingstukken gedoneerd worden. De dinsdagavond is nog een verrassing.

100 uren
Er zijn 100 livestream uren te vullen en de carnavalsclubs zijn al gevraagd om mee te draaien en ideeën aan te dragen. Mocht jij als lezer van DeMooiRooiKrant nu denken ‘Ik wil: - meedraaien, - meedenken, - iets doneren, - iets sponsoren, - meehelpen, - of iets anders’, meld je dan bij papgatvurpapgat@gmail.com . Ook vriendengroepen, sportteams, klasgenoten zijn welkom. Er zijn nog veel helpende handjes en ideeën nodig om, op een corona veilige manier, alles in te vullen en samen met elkaar live-entertainment te kunnen maken met een leuke opbrengst voor de drie goede doelen. Dus aarzel niet en kom erbij!

Afbeelding