KV Rooi nadert einde binnenseizoen

Sint-Oedenrode - Zondag 17 maart stond voor het eerste team van KV Rooi, Melderslo 1 op het programma. Er werd afgereisd naar Sevenum om deze wedstrijd te spelen.

Met het einde van de competitie in zicht zijn alle punten nog meer dan welkom. Bij winst weet KV Rooi zich al veilig te spelen en speelt het ook volgend jaar in de hoofdklasse. De vorige wedstrijd tegen Melderslo werd met twee doelpunten verschil verloren.
Waar er voor de wedstrijd nog gehamerd werd op scherp beginnen, stond er al snel een 2-0 voorsprong voor de tegenstander op het scorebord. Er wordt snel gereageerd hierop, waardoor KV Rooi 2-2 kan maken. Daarna kan Melderslo uitlopen naar 7-3. De onnodige fouten aan de kant van Rooi, wat vrije ballen opgeleverd voor Melderslo, zorgt ervoor dat KV Rooi moeite heeft met de wedstrijd. Wel weten ze het voor rust gelijk te maken, en zelfs met een doelpunt verschil in het voordeel van Rooi de rust in te gaan: 12-13. De tweede helft is een compleet andere wedstrijd en KV Rooi weet niet meer het spel van de eerste helft te evenaren. Tot op het einde blijven beide ploegen om en om scoren. Na 15 minuten in de tweede helft weet Melderslo te voorsprong te pakken. Die geven ze ook niet meer uit handen en ze weten op het einde zelfs nog uit te lopen naar 15-20. Helaas geen twee punten voor Rooi.
Wel weten ze zich toch veilig te spelen doordat de concurrentie punten heeft laten liggen en deze KV Rooi nu niet meer in kan halen. Volgende week speelt KV Rooi de laatste thuiswedstrijd in De Streepen. Om 17.10u staat Altior 1 op het programma. Neem nog gebruik van de mogelijkheid om de dames in een lekker warme zaal aan te komen moedigen, voordat het buitenseizoen weer begint. Tot dan!