Afbeelding

Openbaar vervoer iets voor u?

Algemeen

Sint-Oedenrode - U wilt ook wel met het openbaar vervoer. Hebt u dan ook het idee dat dat heel ingewikkeld en moeilijk is? Hoe kom je aan een OV-chipkaart? Kun je deze dan gebruiken voor trein en bus? Je moet in- en uitchecken. Hoe gaat dat? Ook moet je je OV-chipkaart opladen? Waar en hoe?

Daarnaast heb je verschillende vervoersbewijzen en abonnementen. Ook wil je reizen met je fiets of je rollator. Hoe werkt dat? Een heleboel vragen. Op dinsdagmorgen 29 januari is er een een informatiebijeenkomst van 10.00 uur -12.00 uur. Locatie zaal de Dommel in Odendael.

De OV-ambassadeur van het Reizigersoverleg gaat u informeren over het openbaar vervoer. Daarbij komen bovenstaande zaken aan de orde. Door deze informatie zult u bekend raken met het openbaar vervoer en merken dat het reizen met trein en bus minder ingewikkeld is dan het op het eerste moment lijkt. Komt u ook deze ochtend? Geef u dan op. Liefst via e-mail of anders per telefoon. De kosten zijn € 2,50 p.p. inclusief koffie of thee. Gelieve gepast te voldoen aan de zaal. Contactpersoon namens het KBO: Frits Bakker. E-mail: FritsBakker1@hotmail.com. Telefoon: 0413 472456