Tiona
Tiona Foto: Hans van den Wijngaard

Tiona naar het buitenland

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het weekend van 22 en 23 september zal Blaasorkest Tiona twee grote optredens verzorgen tijdens het Bierfestival op de Grote Markt in Mechelen (B).

Deze optredens staan in het kader van haar twintigjarig bestaan later dit jaar. Zij zijn daar op uitnodiging van de organisatie en zullen als enigste live orkest haar optredens gaan verzorgen tussen de optredens van zeer gerenommeerde Belgische Dj's.
Mocht jij getuigen willen zijn van deze bijzondere optredens dan ben jij natuurlijk erg welkom. Op zaterdagavond 22 september speelt het orkest van 20.30 uur tot 22.00 uur en op de zondagmiddag 23 september staat het optreden gepland rond de klok van 15.00 uur. De beide optredens zijn bij de live studio op de Grote Markt van Mechelen.
Later dit jaar zal Tiona haar jaarlijkse Tiona-Avond bekend onder de naam Blaasmuziek Plus voor u gratis aanbieden. In haar jubileumjaar heeft Blaasorkest Tiona er voor gekozen om alle Tiona's van Nederland uit te nodigen. Het grote Tiona Smartlappenkoor met meer dan honderd zangers en zangeressen heeft zich aangemeld en zal op zaterdagavond een van de Tiona's zijn die haar medewerking al heeft toegezegd.