Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Nieuw tijdperk voor cafetaria de Mèrt

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het is officieel. Stephan de Vries kan met zijn bedrijf Frietfeest aan de slag als nieuwe uitbater van cafetaria de Mèrt. Aanstaande donderdag wordt de eerste dag onder zijn hoede.

De overdrachten zijn getekend, de sleutels van eigenaar gewisseld. Het einde van een tijdperk is aangebroken. Het einde na 45 jaar Peer en Riky van der Linden in cafetaria de Mèrt aan de Rooise Markt. Dinsdagochtend liepen Peer en Stephan de zaak nog even door. Hier een daar gaf Peer uitleg over de apparaten en hij liet het niet na om wat adviezen te geven. "Hedde me nodig, dan kunde me altijd bellen!" drukte Peer zijn opvolger op het hart. Uiteraard ontbraken de succeswensen niet.

Vanaf donderdag gaat de zaak om 12.00 uur open en blijven de openingstijden komende week hetzelfde als onder Peer en Rieky. Daarna zullen de openingstijden nog ruimer worden. Tijdens Rooi Kermis is de cafetaria net zo lang open als de sluitingstijden van de horeca. Komen er nog meer veranderingen? Volgens Stephan wordt de naam aangepast in Frietfeest de Mèrt en zullen er voortaan snacks vanuit het assortiment van Frietfeest te verkrijgen zijn. "Ook de producten en recepten van Peer nemen we over, dus die blijven verkrijgbaar. Ouderwets lekker!", stelt Stephan gerust.