Selectie vv Boskant start voorbereiding

Boskant - Ook voor het amateurvoetbal is het weer zover. De vakantie zit er op en de voorbereiding op de nieuwe competitie is op een aantal plaatsen al volop in gang gezet. De selectie van vv Boskant heeft er, bij het lezen van dit artikel, drie trainingen op zitten en heeft zelfs afgelopen zaterdag al een oefenwedstrijd gevoetbald tegen de selectie van SCMH.

Voor rust waren de bezoekers de bovenliggende partij. Het gevolg was dat Boskant bij de rust tegen een 0-2 achterstand aan keek. Na rust, met aan beide kanten een aantal 'verse' spelers, kon Boskant door doelpunten van Aimé Opheij en Rens van de Wijdeven de stand gelijktrekken.
Aanstaand weekend staat DeMooiRooiSchaal (zesde editie alweer) op het programma. De gastheer is deze keer vv Ollandia. In DeMooiRooiKrant staat een uitgebreid overzicht van de te spelen wedstrijden. Niet alleen Boskant 1 moet 'aan de bak', op zaterdag komen ook de dames in actie en op zondag spelen, naast de veteranenteams (35+), ook de jeugd onder 19 van Rhode tegen een combinatie team van Olland/Boskant.
Deze week halen ook de Boskant vrouwen en de spelers van de lagere teams hun (voetbal) schoeisel uit het vet. De dames trainen op woensdag 15 augustus vanaf 19.30 uur en de lagere teams een dag later, zelfde tijd.