Afbeelding

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

PR Medewerker bij het Damiaancentrum
Het Damiaancentrum is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om stukjes te schrijven over de diverse activiteiten van het Damiaancentrum. De stukjes zijn bedoeld voor de website, Facebook/Twitter, de lokale krant en voor het maken van informatieve flyers en brochures. Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van het Damiaancentrum en werkt u graag met taal? Dan is deze vacature iets voor u! U werkt in een klein team, ondersteuning is aanwezig en werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 19449)

Vrijwilligers voor de ondersteuning van de Fitness bijeenkomsten Odendael
Brabantzorg Odendael is op zoek naar vrijwilligers die graag ondersteuning bieden bij de wekelijkse fitness op dinsdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur. Heeft u affiniteit met sporten, senioren en bewegen en lijkt het u leuk om dit te begeleiden? Dan is deze vacature iets voor u! (vacaturenummer 20688)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).