Afbeelding
Foto: Kim Verstappen

SamenLoopkanjer van de week

Algemeen

Sint-Oedenrode loopt al maanden warm voor SamenLoop voor Hoop. Er zijn maar weinig mensen die er niet bij betrokken zijn. Via een serie in DeMooiRooiKrant gaan we op zoek naar hen. Wat doen ze voor de SamenLoop? Waarom? Daarnaast mogen ze het stokje doorgeven aan de volgende. In de eerste aflevering: Petra van de Laar.

Hoe zet jij je in voor de SamenLoop?
"Toen in september vorig jaar bekend werd dat in Rooi een SamenLoop voor Hoop georganiseerd zou worden, dacht ik meteen 'daar ga ik actief aan meedoen'. Zeker toen het verzoek kwam of ik teamcaptain wilde zijn. Direct na het eerste bericht in DeMooiRooiKrant heb ik familie en (sport)vrienden en vriendinnen benaderd. Al snel waren er 57 mensen aangemeld bij 'mijn' Samen Lopen, Samen Hopen team."

Waarom zet jij je hiervoor in?
"Ik zet me in voor het KWF omdat er heel veel geld nodig is voor onderzoek en behandeling. Inmiddels heb ik voor ons team ruim 170 kaarsenzakken en de t-shirtjes besteld en deel ik de informatie van de communicatie commissie met de teamleden zodat ze op de hoogte blijven van de voorbereidingen voor het weekend van 1 & 2 september."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week.


Afbeelding