Afbeelding
foto: 112nieuwsonline.nl (Foto: 112nieuwsonline.nl)

VV Nijnsel weer dupe van inbraak

Algemeen

Nijnsel – VV Nijnsel / TVE Reclame kreeg enkele weken geleden twee inbraken in één week te verwerken. Afgelopen donderdag op vrijdag is voor de derde keer ingebroken. Dit keer is voor vele duizenden euro's aan materiaal ontvreemd.

Er is ingebroken in een ruimte die aan de kleedlokalen is gebouwd. Daarin stond onder andere een tractor die werd gebruikt om het kunstgras te borstelen. De tractor is meegenomen, evenals elektrisch tuingereedschap en andere spullen.
De verontwaardiging is groot bij het bestuur van de vereniging. "We zijn er allemaal kapot van. Ik vind het vooral heel erg voor de vrijwilligers die wekelijks met deze materialen werken. Ze zetten zich altijd voor meer dan honderd procent in voor de club en dan krijg je dit…", aldus een teleurgestelde voorzitter Jeroen van de Sande, die eveneens aangeeft dat de beveiliging van het sportpark onder de loep wordt genomen en extra wordt verbeterd. Op dit moment wordt de schade geïnventariseerd, maar het is nu al zeker dat die fors uitvalt.
Heb je iets opmerkelijks gezien rondom het sportpark van Nijnsel in de nacht van donderdag of vrijdag? Bel dan naar de politie om dat te melden: 0900-8844.