Het was een spetterend optreden.
Het was een spetterend optreden.

Theaterkoor Stem overtreft verwachtingen

Algemeen

Meierijstad - En toen was het allemaal alweer voorbij. Wat een weekend! De eerste productie van Theaterkoor Stem die op 16, 17 en 18 maart in De Brink in Eerde werd opgevoerd, was een groot succes. Volle zalen, enthousiaste en soms ook euforische reacties en complimenten. Hier en daar liet de show een diepe indruk achter. Cast en crew waren drie dagen in een zinderende stemming. Wat rest zijn mooie en ontroerende herinneringen aan een theatershow die bij velen de verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen.

Bij de drie voorstellingen met als titel Boeiende Buren werd het publiek met nodige vaart meegezogen in een verrassende wereld van bijzondere ontmoetingen in Meierijstad. Met goed toneelspel en sterk weggezette zangarrangementen kwam de humoristische, dan wel ontroerende boodschap goed binnen. Mooie animaties op de achtergrond en een professionele verzorging van licht en geluid deden alle puzzelstukjes in elkaar passen. "Het heeft bloed, zweet en tranen gekost", aldus een van de deelnemers, "maar het was het allemaal waard!"

De koorleden hebben zich met elkaar aan de productie verbonden en het eindresultaat voelde als een warme deken om elkaar heen. Wat overblijft zijn de foto's, filmopnames en herinneringen aan de fantastische show. Theatergroep Stem gaat zich beraden op haar toekomstplannen. Het koor dankt het publiek en iedereen die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt aan de uiteindelijke totstandkoming van Boeiende Buren. Kijk voor alle foto's op www.mooirooi.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding