Afbeelding

Interieuradvies op maat

Algemeen

Sint-Oedenrode - Anne-Myrthe Bunt, de eigenaresse van 'AB Designs' en Giel Valize van 'Afrit 29 meubelen' verstevigen hun samenwerking.

Tijdens de opening van Afrit 29 gaf Anne-Myrthe speed-interieuradviezen aan de winnaars van de openingsactie. De winnaars mochten foto's, plattegronden of schetsen meenemen en zo al hun vragen stellen. "De reacties waren zo positief dat Giel en ik zijn gaan kijken of we hier vaker invulling aan konden geven", vertelt een enthousiaste Anne-Myrthe. "We zijn een tijd collega's geweest", vult Giel aan. Ik kende haar werk en enthousiasme dus al. Het was daarom tijdens de opening mooi om te zien en te horen dat deze prijswinnaars ook enthousiast waren over haar aanpak en werkwijze.

"Ja, natuurlijk hebben we onze voorkeuren qua stijl en interieur, maar die laten we los als we een klant adviseren. We hebben eenzelfde opvatting over advies en klantbenadering. Geen opdringerige verkoop, maar de klant oprecht proberen te helpen. Bij ons staat de klant nog echt centraal.
"Het mooist zijn de verhalen van klanten die na een tijd nog eens terug komen en aangeven dat we met ons advies de ogen (en vaak het hart) hebben kunnen openen voor alternatieven waar ze uiteindelijk super tevreden mee zijn." De komende koopzondagen zal 'AB Designs' in het pand van 'Afrit 29' op de Borchmolendijk 14 aanwezig zijn. Loop gezellig even binnen met je woonvraag. "En dat moet laagdrempelig zijn", benadrukken beiden. De opzet is hetzelfde als tijdens de opening van 'Afrit 29'. "We willen mensen bekend maken met onze werkwijze, mogelijkheden en expertise. Dan vinden we het juist leuk als er foto's, plattegronden of schetsen worden meegebracht. Laat je inspireren en kom je interieurvragen of wensen bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo'n kennismaking is overigens gratis!" Zondag 25 maart vanaf 12:00 uur, Borchmolendijk 14.