Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Inschrijving Jeugdvakantieweek 2018

Algemeen

Sint-Oedenrode - Binnenkort kunnen de kinderen van groep 5 t/m 8 zich weer inschrijven voor Jeugdvakantieweek 2018! Het thema van dit jaar zal zijn 'De Mysterieuze Middeleeuwen'. De inschrijving zal op donderdag 29 maart plaatsvinden van 18.30 – 19.30 uur in 'Dommelzicht' te Dommelstraat 18.

Inschrijfformulieren worden verstrekt via de Rooise basisscholen. Kinderen die niet in Sint-Oedenrode naar school gaan, kunnen het inschrijfformulier downloaden van onze website www.jeugdvakantieweek.nl. Dit geldt ook als u geen inschrijfformulier heeft ontvangen. Voor vragen kunt u mailen naar info@jeugdvakantieweek.nl.
LET OP: Ieder aanwezig op 29 maart wordt er op gewezen dat het die avond noodzakelijk is om een volgnummer te verkrijgen bij één van de aanwezige kerngroepleden. Geen nummer in de rij is helaas geen inschrijvingsmogelijkheid, dit om verwarring te voorkomen en een eerlijke inschrijfprocedure te garanderen. Er wordt een maximum van 5 inschrijvingen per ouder/kind gehanteerd.
Graag maken wij de ouders en andere geïnteresseerden ervan bewust dat het elk jaar moeilijker wordt om vrijwilligers te vinden voor de begeleiding van spellen gedurende de week. Wij moedigen het dan ook enorm aan om even stil te staan bij de vraag of u zichzelf wellicht beschikbaar zou willen/kunnen stellen gedurende de week. U kunt op het inschrijfformulier van uw kind of via de website www.jeugdvakantieweek.nl aangeven of en wanneer u eventueel bereid bent te komen helpen. Elk dagdeel dat u zou kunnen is voor ons al een enorme bijdrage. De kerngroep dankt iedereen bij voorbaat voor de inzet!

Leiding gezocht
Het lijkt nog ver weg, maar de Jeugdvakantieweek staat al weer sneller voor de deur dan we denken. Wij zijn nog steeds hard op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om een groepje kinderen te begeleiden tijdens de week die plaats zal vinden van 13 t/m 17 augustus. Dus ben jij 16 jaar of ouder en hebben jij en je vrienden zin om één van deze enthousiaste leiders te zijn? Geef je nu dan snel op via de link op onze website: www.jeugdvakantieweek.nl onder het tabblad vrijwilligers. Ook is het mogelijk ons te mailen via info@jeugdvakantieweek.nl. We hopen dat jullie ook dit jaar weer bereid zijn in genoeg aantallen te komen helpen zodat ook de 58e JVW een grandioos succes kan worden.

Kerngroepleden gezocht
Wegens het afscheid van een zeer gewaardeerd lid van onze kerngroep, zijn wij op zoek naar nieuwe kerngroepleden! - Ben jij ouder dan 22? - In het bezit van een rijbewijs? - Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een organisatietalent? - Kun jij 9 dagen vrij zijn in de zomervakantie om jou talenten met ons te delen?
Heb je interesse, stuur dan een mail naar vrijwilligers.jvw@gmail.com! Vermeld hierbij het volgende: - Je naam – Leeftijd - In het kort waarom jij goed bij ons past! en wie weet nodigen we je snel uit voor een gesprek!