Afbeelding
Foto: Jos Kaldenhoven

Exclusief Boeiende Buren Diner

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op donderdagavond 1 februari organiseert Theaterkoor Stem en samenwerking met restaurant De Beleving in Sint-Oedenrode een speciale culinaire avond. Deelnemers hieraan kunnen genieten van een heerlijk 4-gangen menu afgewisseld met muzikale vermaak.

Bij de speciaal voor Theaterkoor Stem samengestelde en getitelde gerechten wordt gebruik gemaakt van producten uit de eigen streek. Sinds 2015 wordt De Beleving aanbevolen door Michelin met een Bib Gourmand voor een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteit verhouding.

De avond begint om 18.30 uur. Het diner zal om 19.00 uur aanvangen. Gasten worden verwelkomt door deelnemers van het theaterkoor en zij zorgen ook voor de muzikale aankleding van de avond. Er wordt o.a. een voorproefje van de nieuwe productie ten gehore gebracht.

Het 4-gangen menu
menu kost € 45,00 p/p inclusief amuse, exclusief overige drankjes. De opbrengst wordt gebruikt voor de uitvoeringen van het theaterkoor die 16. 17 en 18 maart in De Brink op de planken staan. Belangstellenden voor deze muzikale culinaire avond kunnen een e-mail sturen aan diner@theaterkoorstem.nl en ontvangen dan een bevestiging en inschrijfformulier. Meer informatie is tevens te vinden op de Facebookpagina en website van Theaterkoor Stem.