De club is voortaan thuis in de Ossekop.
De club is voortaan thuis in de Ossekop.

CV de Papbuik naar de Ossekop

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zoals iedereen al heeft meegekregen is CV de Papbuik een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf dit seizoen is de oudste club van Papgat doorgestart met nieuwe leden en een nieuw bestuur. Maar dat is nog niet alles. Er is ook gekozen voor een nieuw onderkomen: de Ossekop.

Daarnaast hebben alle leden zich in een nieuw jasje gestoken en is het logo enigszins aangepast. CV de Papbuik meent dat nu weer alle ingrediënten voor een goede toekomst voor de club zijn gewaarborgd en kunnen weer volledig meedraaien in de Papgatse carnaval. Het laatste ding waar de club zich nog over moest buigen: Wat wordt de residentie van CV de Papbuik voor de toekomst? Van oudsher was dit natuurlijk de Beurs. Na een gesprek te hebben gehad met de uitbater van de Beurs, Edwin Gordijn, is door de club besloten om deze plek te gaan verlaten en zich ergens anders in Papgat te gaan vestigen.
Ze hebben de oversteek gemaakt naar de andere kant van de Heuvel en uiteindelijk is gekozen voor de Ossekop. Met uitbater Arno de Leijer is de club tot een goede overeenkomst gekomen en ze zijn dan ook van mening dat ze er een goede thuisbasis zullen hebben.  CV de Papbuik dankt Edwin Gordijn voor het bieden van een jarenlange thuishaven voor de club en ze zullen elkaar zeker nog in de Beurs gaan treffen.