Afbeelding

Prinsendiner in schoolrestaurant Fioretti College

Algemeen

Meierijstad - Het Prinsendiner van Meierijstad, dat vorig jaar nieuw leven ingeblazen werd door Prins Robert d'n Urste, wordt dit jaar wegens groot succes opnieuw georganiseerd. Prins Jess d'n Urste en adjudanten Harry en Rudy hebben ditmaal de eer om de heersers uit te nodigen voor dit gratis diner op het Fioretti College in Veghel.

De prinsen, adjudanten en hofdames van Kuussegat (Veghel), Schorsbos (Schijndel), Papgat (Sint-Oedenrode), Empeldonk (Erp), Paplippelland (Keldonk), Zandhazenrijk (Boerdonk), Reigerland (Zijtaart), Heikrikkeldurrup (Mariaheide), de Piereslikkers (Vorstenbosch) en Oiversland (Eerde) zijn uitgenodigd.

Het Prinsendiner vindt plaats op woensdag 7 februari van 12.00 tot 14.00 uur in het restaurant van het Fioretti College. Leerlingen zullen voor de hoogheden en hun gevolg een driegangendiner koken en serveren. Dat zal bestaan uit streekproducten uit de gemeente Meierijstad. Uiteraard wordt het restaurant voor deze bijzondere gelegenheid geheel in stijl ingericht.