Deze bussen ziet u wekelijks rijden, voortaan met sticker.
Deze bussen ziet u wekelijks rijden, voortaan met sticker.

MSG brengt DeMooiRooiKrant bij de bezorgers thuis

Algemeen

Sint-Oedenrode – De bezorgers van DeMooiRooiKrant krijgen iedere woensdag netjes de krant thuisbezorgd. Doet de redactie van de krant dat zelf? Nee, daarvoor heeft het een professionele partner in de hand genomen: MSG uit Eindhoven. De bussen van MSG heeft u vast al eens zien rijden. Vanaf komende week wordt het nog opvallender, want dan dragen de bussen ook het logo van DeMooiRooiKrant.

Via Wilma Voss, werkneemster van MSG, kwam Bezorging Nederland (een onderdeel van DeMooiRooiKrant) in contact met het Eindhovense bedrijf. Ze vertelt: "MSG is sinds januari 2017 gestart in Eindhoven. Het hoofdkantoor zit in Enschede. Bij mijn vorige werkgever (VTS Logistics) heb ik (en ook diverse chauffeurs) veel ervaring opgedaan met het uitrijden van reclamedrukwerken en week- en dagbladen. Toen ik hoorde dat MooiRooi een andere vervoerder nodig had, heb ik contact gezocht. Dat resulteerde in een mooie samenwerking. Behalve weekbladen bezorgen we ook medicijnen en ook in de pakketdienst zijn we actief."

MSG begon 25 jaar geleden in Enschede als landelijke (spoed)koeriersdienst. Het unieke aan de dienst was het feit dat ze met hun subcontractors altijd binnen 45 minuten op de stoep stonden, waar dan ook in Nederland. De bezorging werd rechtstreeks naar de plaats van bestemming gebracht. Ruim 25 jaar later kiezen bedrijven nog steeds voor de expertise van MSG en brede inzetmogelijkheden op het gebied van (spoed)koeriers.
In mei 2012 breidde MSG haar diensten verder uit met de overname van de post- en koerierstak van het SW bedrijf in Enschede. Sindsdien groeiden zij met scherpe prijzen uit tot een belangrijke speler op de post- en pakkettenmarkt. Deze groei is mogelijk omdat MSG bedrijven en instellingen een besparing op de postkosten proberen te bieden, waarbij hoge kwaliteit en gemak gewaarborgd blijven. Daarnaast zetten zij mensen in met afstand tot de arbeidsmarkt, hierbij proberen ze invulling te geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
Kortom, een scala aan vervoersoplossingen in combinatie met onze full-service postdiensten maakt dat wij zowel regionaal als landelijk uw ideale partner voor diverse post- en koeriersdiensten kunnen zijn.

Afbeelding