Willy Kremers (l) en Hennie van Osch bezegelen de verlenging met een stevige handdruk.
Willy Kremers (l) en Hennie van Osch bezegelen de verlenging met een stevige handdruk.

vv Nijnsel en TVE/Reclame verlengen

Algemeen

Nijnsel - 'De tijd vliegt.' Nagenoeg iedereen herkent en bekent het. Zo is TVE/Reclame alweer bijna vijf jaar hoofdsponsor van de Nijnselse voetbalvereniging. Dat betekent ook vijf jaar 'Nijnsel/TVE Reclame'. Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen donderdag werd vol trots en dankbaarheid bekendgemaakt dat er nog eens vijf jaar bijkomt.

De 'absolute grootgrutter' TVE/Reclame, met directeur Hennie van Osch aan het roer, heeft zich de afgelopen jaren alleen nog maar verder ontwikkeld en dat terwijl veel andere ondernemers de crisis aan den lijve ervoeren. Het bedrijf dat aan de Marie Curiestraat in Sint-Oedenrode is gevestigd, heeft momenteel vestigingen in meerdere Europese landen en slaat dus als marktleider verder haar vleugels uit.
Ofschoon er altijd periodiek overleg is geweest met de hoofdsponsor kregen we nu toch een ander gespreksonderwerp op tafel: het aflopende contract….. Voormalig voorzitter van vv Nijnsel/TVE Reclame Wil Kremers en Leo Raaijmakers, bestuurslid sponsoring, schoven aan en beide partijen keken eerst positief kritisch naar het verleden: wat heeft het beide partijen gebracht? Niet alles is natuurlijk 'uitgelekt' maar uiteindelijk bleek er meer dan voldoende grond om op basis van de ontstane samenwerking het bestaande sponsorcontract met maar liefst vijf jaar te verlengen! Een zeer positief en welkom bericht, past ook prima in de decembermaand. Het bericht werd op de algemene ledenvergadering dan ook met gejuich ontvangen. En het is niet zo dat we over vijf jaar weer eens een keer bij elkaar komen, nee, we gaan kijken hoe we de samenwerking verder kunnen intensiveren en nog meer inhoud geven. vv Nijnsel/TVE Reclame is sowieso erg ingenomen met een grote groep enthousiaste sponsoren en, niet te vergeten, een zeer actieve sponsorcommissie. De teller van de sponsorportefeuille staat inmiddels op ruim 140….. Samen met het kerstpakket is er bij alle sponsoren inmiddels een uitnodiging op de mat gevallen voor een 'bedankavond' op vrijdag 2 maart 2018 waarbij niemand minder dan topscheidsrechter Bas Nijhuis te gast zal zijn.