Anouk (links) en Kim van de Ven
Anouk (links) en Kim van de Ven Foto: Manon Swinkels

"Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kim en Anouk van de Ven hebben een top jaar achter de rug met hun beddenspeciaalzaak Vennotex. De tweeling merkt dat hun klanten na 31 jaar de weg naar het bedrijventerrein in Nijnsel nog steeds weten te vinden.

"Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Ik houd mij vooral bezig met de verkoop online, administratie en organisatie en Kim is druk in de winkel. Wij zijn altijd beide in de zaak te vinden voor direct advies en contact met de klant", vertelt Anouk.

Vennotex heeft een breed aanbod in linnengoed, bed textiel, bedden, boxsprings en relaxfauteuils. Vanuit de hele regio komen mensen naar de beddenspeciaalzaak voor de ruime keus in beddengoed, met name Rivièra Maison. "Dat is op dit moment helemaal hot, zowel in onze winkel als online. We hebben mensen uit het hele land die speciaal voor dit beddengoed naar Nijnsel rijden. Door onze scherpe prijs vliegen ze de winkel uit. Rond de feestmaand is het helemaal gekkenhuis."

De zaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag tot 16.00uur. Toch liever buiten de openingstijden shoppen? Geen probleem! "Wij komen onze klanten graag tegemoet, ook in de avonduren. Daarnaast rijden wij nog steeds regelmatig naar onze klanten voor advies aan huis. Dit is vooral voor oudere mensen een grote uitkomst." De zussen koesteren de dorpsmentaliteit. "Veel oud Rooienaren zien wij in onze winkel verschijnen. Van huis uit kennen ze de vertrouwde service van onze ouders. Zij hebben jarenlang aan het roer gestaan. Anouk en ik willen onze klanten dezelfde service bieden."

Speciaal voor de decembermaand heeft Vennotex een paar mooie aanbiedingen:

- 50% korting op bijna alle Rivièra Maison dekbedden
- alle matrassen en kussens van Tempur, 2e halve prijs
- diverse Norma matrassen met kortingen t/m 50%
- leuke cadeau artikelen