Afbeelding

Nijnselse ruiters doen het goed in Asten

Sport

Sint-Oedenrode - Op vrijdagavond werd in manege de Pijnhorst Horsefood challenge dressuur verreden.
In de klasse B kwam Maud Latijnhouwers aan de start. Haar proef met het paard Imorosa
werd door de jury beloond met 62.7% en een vierde plaats.


Eveline Hazenberg startte dit weekend op een selectie wedstrijd dressuur georganiseerd door
Sint Genoveva uit Son en Breugel. In de klasse L2 behaalde ze met haar paard Eagle een score
van 67.0%, goed voor een zesde prijs. Meyke Foolen startte vrijdag in Lieshout op een dressuurwedstrijd voor pony`s. Meyke en haar pony Chiara reden in de klasse DE/B 63,7 % bij elkaar, goed voor een tweede prijs.

Ashley Peters startte dit weekend haar paarden op een springwedstrijd in Asten. In de klasse L was ze met haar paard Balinda F.S. iedereen te snel af in de barrage en eindigde met een eerste prijs. In de klasse B startte ze haar paard I-Malve en met 73.5 stijlpunten in de barrage eindigde ze met een zesde prijs.

Marwin van den Nieuwenhuijzen en Suzan van Gastel vielen nog in de prijzen tijdens de laatste
editie van `Indoor de Bergen` die er na dertig jaar mee ophouden. Op donderdag in de klasse L behaalden Marwin en het paard Giola met een derde prijs en met Hercules met een veertiende prijs. In de klasse M eindigde Marwin met Gigi-carmen met een veertiende prijs. In de klasse ZZ eindigde Suzan en haar paard Fergie met een veertiende prijs. In de klasse M eindigde Suzan met het paard Gracia Go na twee foutloze rondes met een derde prijs. Op zondag eindigde Marwin in de klasse Z met het paard Fuji met een achtste prijs en Figo met een veertiende prijs.