Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Inloopochtenden Rooi Werkt

Algemeen

Sint-Oedenrode - Rooi Werkt gaat inloopochtenden organiseren. De eerste van deze inloopochtenden is op dinsdag 31 oktober a.s. van 09.00 – 10.30 uur. De eerste inloop is bedoeld voor werkzoekenden. Voor iedereen die wil kennismaken met Rooi Werkt, of die vragen heeft, bijvoorbeeld vragen over je cv, solliciteren, vacatures, de arbeidsmarkt of je inschrijving.

Rooi Werkt zet zich in om werkzoekenden uit Sint-Oedenrode / Meierijstad te bemiddelen naar werk. En dat blijft nodig. Want ondanks dat de arbeidsmarkt aantrekt zien we dat er nog veel mensen zonder werk thuis zitten. Er staan vele tientallen mensen bij ons ingeschreven. En die willen allemaal graag aan de slag. Omgekeerd geldt dat de vraag naar personeel is gegroeid: veel werkgevers willen graag in contact komen met beschikbare kandidaten.

Rooi Werkt houdt kandidaten en werkgevers op de hoogte van vacatures en nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief en social media. Daar gaan we zeker mee door. Maar daarnaast vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Daarom nu de mogelijkheid om bij ons binnen te lopen als je vragen hebt, persoonlijke ontwikkelingen wil delen of gewoon even bij wil kletsen. Ook kunnen we dan toelichten waar wij mee bezig zijn.
Tijdens de inloopochtenden zullen we met de deelnemers inventariseren waar behoeften liggen. Bijvoorbeeld een praktische workshop, een lezing over een thema of onderlinge informatie-uitwisseling. De bedoeling is om op een van de volgende inloopochtenden ook werkgevers uit te nodigen. Zij kunnen dan kennis maken met de aanwezige kandidaten en hun vacature(s) bespreken.

Er zijn dit jaar 3 inloopochtenden gepland, alle op dinsdagen van 9.00 – 10.30 uur. De eerste is dus op 31 oktober. De twee andere inloopochtenden vinden plaats op 28 november en 19 december.

Graag even aanmelden als je wilt komen, via: info@rooiwerkt.nl of bellen naar 06 4434 6449 (Elli de Rijk). Dan weten wij hoeveel stoelen en koffiekopjes we kunnen klaarzetten. Deelname is gratis.