Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Nieuw tennistoernooi in Meierijstad

Algemeen

Meierijstad - De Meierijstad kampioenschappen vinden plaats op 3, 4 en 5 november op het tennispark van TV De Hopbel aan de Rooiseheide te Schijndel.

Alle clubkampioenen van de 10 tennisverenigingen uit Meierijstad kunnen deelnemen aan dit toernooi. Het toernooi start op vrijdagavond om 18:00 uur. Op zaterdag en zondag starten de wedstrijden vanaf 10:00 uur tot zo laat als nodig is.

Op de finaledag, zondag 5 november, worden er vanaf 10:00 uur diverse jeugdactiviteiten georganiseerd. Door de trainers wordt een clinic georganiseerd en zij begeleiden wedstrijdjes. Voor alle kinderen is er een springkussen aanwezig.

Alle finalewedstrijden worden op zondag 5 november gespeeld. De prijsuitreiking zal rond de klok van 18:00 uur plaatsvinden.

Aan alle deelnemers van dit toernooi worden op maandagavond 30 oktober hun wedstrijden bekend gemaakt via de mail. Vindt u het leuk om spelers aan te moedigen of gewoon een kijkje te komen nemen? Vanaf 30 oktober vindt u de informatie, planning en/of uitslagen op www.toernooi.nl.

De toernooicommissie, bestaande uit leden van alle tennisverenigingen uit Meierijstad, hopen natuurlijk op goed tennisweer en een gezellig, verbindend en sportief toernooi.