Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Actie voor stichting Samen voor Haar

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ook dit jaar vindt er weer een Samen voor Haar plaats, aanstaande woensdagavond 25 oktober. Net als vorig jaar is het evenement ook dit keer in De Gouden Leeuw. Doel van de ondernemers uit Meierijstad is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Nederlandse haarstichting.

Onder de noemer Samen voor haar bundelen ook dit jaar verschillende ondernemers uit Meierijstad de krachten. De avond mag volgens de ondernemers wat luchtiger dan vorig jaar. "Toen was het redelijk zwaar, dus willen we het dit jaar wat luchtiger proberen te houden," aldus de organisatie. Op de avond, waarbij voor hapjes en drankjes wordt gezorgd, zal ook de directeur van de Nederlandse Haarstichting aanwezig zijn.

De kaarten zijn op dit moment te koop bij You! Fashion for woman en kosten € 25,- per stuk. Tevens willen de ondernemers graag pruiken inzamelen. Ook deze kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende ondernemers.

De ondernemers zouden het hartstikke mooi vinden als ze ook dit jaar een minder bedeelde kunnen helpen aan een haarwerkje. Ben of ken jij iemand? Reageer dan op helma@pruikbijuthuis.nl. Wie weet bent u wel de gelukkige.