Afbeelding

Kind-ouder toernooi bij de Kienehoef

Sport

Sint-Oedenrode - In het weekend van 3, 4 en 5 november organiseert de Jeugdwerkgroep van Tennisvereniging De Kienehoef wederom het kind-Ouder Toernooi. In 1997 werd dit toernooi voor de eerste keer georganiseerd.

Ongeveer 200 kinderen en 200 ouders, oma's en opa's zullen strijden om de fel begeerde fotolijstjes en bekers. Door dit grote aantal deelnemers is dit toernooi weer het grootste tennistoernooi van TV de Kienehoef en tevens helaas "uitverkocht". Wedstrijden verzetten zal heel erg moeilijk zijn want alle 16 banen zullen de gehele dag in gebruik zijn. In een tijdsbestek van 3 dagen zullen ongeveer 460 wedstrijden worden gespeeld. De organisatie is dan ook druk bezig om ieder deelnemer in te plannen en ook nog een beetje op speelsterkte. Echter is de indeling in goede handen door onze trainer Cees vd Boer. Ieder lid van de TV de Kienehoef, jong of (wat) ouder, mag een kind of ouder uitnodigen (hoeft geen lid te zijn) voor dit gezellige toernooi.

De wedstrijden duren een half uur en de meeste wedstrijden zullen zaterdag 4/11 en zondag 5/11 gespeeld worden. Door de grote deelname zal ook de vrijdag ingedeeld moeten worden. Op zondag 5/11 zal voor alle "kind" deelnemers een geweldig loterij georganiseerd worden met schitterende prijzen. (Voor eventuele sponsoring mag U bellen 06-23381737 s.v.p. na 17.00 uur) Voor dit toernooi geldt daarom de speciale regel: "meedoen is belangrijker dan winnen". De Kienehoef nodigt jullie allemaal uit om een kijkje te komen nemen bij dit gezellige toernooi Tot ziens op het 21e Kind Ouder tennis toernooi van Tennisvereniging de Kienehoef op 3,4 en 5 november