Odisco begint te laat met scoren

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag kwam Melderslo op bezoek in Olland. Melderslo stond net onder Odisco. Om aansluiting te houden met de kopposities, moest Odisco vandaag winnen.

Odisco begon aardig aan de wedstrijd en creëerde meteen wat kansjes. Helaas werden deze niet benut en zakte het vertrouwen wat weg. Het spel werd slordiger en Melderslo kon na 10 minuten op 0-1 komen. Ondanks kansen, lukte het Odisco niet om te scoren. De tegenstander liep weg naar 0-5. Na 28 minuten wist Odisco het eerste doelpunt te maken. 5 minuten voor rust was het 1-7, maar Odisco piekte even en kon door goede aanvallende keuzes rusten met 5-7.

In de rust spraken Marga, Joke en Dorenda de ploeg toe. Zij vertelden dat het team de laatste 5 minuten door moest trekken. De winst zou nog behaald kunnen worden door vertrouwen uit te stralen en wat feller te worden.

Na de rust mistte Odisco echter de concentratie in de verdediging. Daardoor werden er te veel fouten gemaakt, met domme strafworpen tot gevolg. Zo werd de stand 5-10. Odisco gaf de moed niet op en knokte zich nog een keer terug naar 9-11. Verdedigend bleven er verkeerde keuzes gemaakt worden, waardoor Odisco niet in de buurt van de tegenstander kon komen. Eindstand 12-17.

Door een slechte start liep Odisco achter de feiten aan, maar bleef het wel proberen. Verdedigend was het echter te zwak, waardoor Melderslo met de winst naar huis ging. Odisco staat 5e in de poule en gaat zich nu volledig richten op de zaalcompetitie.