KV Rooi sluit het seizoen winnend af

Sint-Oedenrode - Donderdag stond eerst de bekerwedstrijd tegen Be Quick op het programma. Be Quick speelt in de topklasse, dus dit beloofde een hele lastige pot te worden. Rooi begon de wedstrijd met de instelling dat ze niks te verliezen hadden.

Door deze instelling gingen ze lekker ballen en vielen de kansjes goed in de korf. Het eerste doelpunt viel aan de kant van Rooi, maar toch kwam Be Quick hierna op een voorsprong. De hele wedstrijd was heel spannend. Rooi liep steeds achter met 1 of 2 doelpunten verschil. Uiteindelijk liep Be Quick uit tot 18-14.

Zondag 15 Oktober stond DSV op het programma. DSV draait op dit moment onder aan de poule mee. Toch mocht KV rooi deze ploeg niet onderschatten. Tot de 25e minuut ging het gelijk op. Maar toen ging Rooi scoren. En liep uit tot 4 doelpunten verschil. Met 8-4 gingen de ploegen de rust in.

In de rust werd gezegd dat we de stand verder moesten uitbouwen. Logisch natuurlijk. Toch was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Het werd 11-5 voor rooi. Maar DSV kwam terug in de wedstrijd, ze scoorde veel en het werd 12-11. Rooi liet dit niet gebeuren en won de wedstrijd met 15-12. Hiermee is het buitenseizoen afgelopen, en is Rooi geeindigd op een gedeelde 2e plaats. In het voorjaar gaat het buitenseizoen verder, en gaan ze proberen bovenaan te komen. Maar eerst nog een seizoen binnen.