Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Kerngroep Zevensprong zoekt uitbreiding

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Zevensprong 2017 lijkt nog maar kort geleden te hebben plaats gevonden. Toch is de Kerngroep al plannen aan het maken voor de editie van 2018. Hiervoor is de Kerngroep, die de kindervakantieweek voor Rooise kinderen uit groep 3 en 4 organiseert, op zoek naar uitbreiding. Ze zoeken meerdere kerngroepleden en een voorzitter.

Van de kerngroepleden wordt verwacht dat zij een actieve bijdrage leveren bij de organisatie en voorbereiding van de Zevensprongweek. Er wordt gezocht naar personen met organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel die affiniteit hebben met de doelgroep, kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar.

Na ruim 20 jaar voorzitter te zijn geweest, vindt de huidige voorzitter het tijd om het stokje door te geven. Daarom zoekt de kerngroep tevens een nieuwe voorzitter die de Zevensprong kan leiden. Er wordt gezocht naar een persoon die een herkenbaar gezicht voor de Zevensprong kan zijn. Iemand met natuurlijk overwicht die waar nodig orde kan houden in een team van enthousiaste mensen en bij een groep van uitbundige kinderen. Naast het mee organiseren van de Zevensprongweek, bewaakt de voorzitter de jaarplanning en stuurt hij/zij de kerngroep aan zodat deze optimaal functioneert. De huidige voorzitter zal nog een paar jaar meedraaien zodat de nieuwe voorzitter goed kan worden ingewerkt.

Voor meer informatie over de taken van de kerngroepleden en voorzitter, kun je kijken op www.zeven-sprong.nl of contact opnemen met Martin van Hastenberg tel. 06-22461100 (na 18.00 uur).

Ben jij degene die de kerngroep de komende jaren komt versterken? Ben je ouder dan 18 jaar? Mail dan je motivatie voor 2 november naar info@zeven-sprong.nl