De zaal van Odendael zat weer helemaal vol.
De zaal van Odendael zat weer helemaal vol. Foto: Jos van Nunen

Bijzondere diners in Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode – In Sint-Oedenrode vonden gisterenavond twee bijzondere diners plaats. Het integratiediner bij het Damiaancentrum en het Make a Dinner day van stichting Zonnebloem.

Integratiediner
Bij het Damiaancentrum werken veel vrijwilligers die zich door het jaar heen inzetten voor vluchtelingen die in ons dorp zijn neergestreken. Om elkaar nog beter te leren kennen houdt het centrum daarom jaarlijks een gezamenlijk diner. Want waar leer je elkaar nou beter kennen dan aan tafel? Als er ook nog eens eigen gerechten voorbij komen?! Dan pas komen de verhalen en gewoontes naar boven. Ook dit keer werd het diner goed bezocht en waren de reacties uitsluitend positief.

Make a Dinner day
Stichting de Zonnebloem weet precies hoe het ieder jaar haar gasten en vrijwilligers in het zonnetje moet zetten. Dat doet het door een groots diner in De Ontmoeting van Odendael. Twee particuliere personen maakten deze avond mogelijk. Leden van de tuinvereniging aan het Cathalijnepad hielpen het personeel mee met het uitserveren van de maaltijden. Ze zagen dan ook van dichtbij hoe de mensen genoten van al het lekkers wat op tafel kwam.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding