Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Karten op de openbare weg

Algemeen

Sint-Oedenrode - De bewoners van Boskant kijken elk jaar weer uit naar de kermis op het Ritaplein, dit jaar van 21 t/m 23 oktober. Maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden naar het Boskantse kermisterrein. Carnavalsclub CC De Lèpkes is er trots op om elk jaar in samenwerking met grand café De Vriendschap weer een spetterend driedaags programma samengesteld te krijgen. Dit jaar zal de kermis wederom spectaculair zijn, omdat met na het succes van afgelopen jaar weer met gemotoriseerde kart op de openbare weg gaat racen. 

Kofferbakverkoop
In de Populierenlaan (aansluitend aan het kermisterrein) wordt zaterdag 21 oktober van 13.30 tot 16.30 uur een kofferbakverkoop georganiseerd.

Live muziek
Op zaterdagavond 21 oktober zal vanaf 20.00 uur een optreden worden verzorgd door zangeres Esther van Heeswijk en DJ Johan Mauriks in De Vriendschap. Deze muziek zal iedereen bekend en hartelijk in de oren klinken. Entree is gratis en vol=vol. Nieuwsgierig naar wat er nog meer op de kermis in Boskant te beleven valt? Lees dan de krant van aanstaande woensdag. 

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant