Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Stichting Jeugdcarnaval zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode is altijd op zoek naar vrijwilligers voor de verschillende activiteiten die het organiseert.

Al vele jaren houdt de stichting in de tent op de markt het carnaval voor de jeugd van Sint-Oedenrode en ver daar buiten. Enkele jaren geleden is daar ook de middag bij gekomen voor  kinderen en volwassenen met een beperking. Dat is niet meer weg te denken tijdens de Rooise carnavalsdagen.
Deze keer is Jeugdcarnaval niet alleen op zoek naar helpende handen voor en tijdens de carnaval  in de jeugdtent, maar heeft het een vacature open staan voor een wel heel bijzondere functie binnen het bestuur. De vacature die beschikbaar komt is: penningmeester.
Stichting Jeugdcarnaval is op zoek naar iemand met een boekhoudkundige achtergrond die zich graag, voor en tijdens de carnaval, bezig wil bezig houden met de financiële zaken rondom de stichting. Ben jij de persoon die zich graag wil inzetten voor de jeugd en de verantwoording wil nemen als schatbewaarder dan ziet de stichting met plezier jouw reactie tegemoet.
E-mail: info@jeugd-carnaval.nl
Dit is ook het mailadres waar vrijwilligers zich kunnen melden die zich willen inzetten voor de jeugd. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom om voor en tijdens carnaval te ondersteunen en de jeugd een supertijd te geven.