Laatste loodjes voor Rooise renners

Sint-Oedenrode - Als voorbereiding op het NCK reed Jarno van Esch een koppeltijdrit van 25km met clubgenoot Jody in Well. In deze wedstrijd behaalde zij een hele mooie 3e plaats. Sep Schuurman reed in het Belgische Geel na zijn polsbreuk zijn 3e wedstrijd op de weg en eindigde daar weer mooi in het peloton op een 30e plaats.

Jarno nam deel aan het NK voor studenten en eindigde in Amsterdam op een 24e plaats. Afgelopen zaterdag startte Jarno voor de Wielervereniging Schijndel bij de junioren in Dronten voor het Nederlands kampioenschap ploegentijdrit. Ietswat teleurstellend werd er een 18e plaats behaald. Het NK was voor WVS verder wel heel succevol zaterdag met het Nederlands kampioenschap bij de jeugd categorie 7 en een hele knappe 6e plaats bij de A categorie (Profs/Elite/beloften) Diezelfde zaterdag startte Sep Schuurman voor zijn eerste MTB wedstrijd en wist deze op zijn naam te schrijven. Het zijn wedstrijden voor de Tom Cycling Cup waar renners in Limburg rijden om de wintermaanden door te komen. Vrij snel na de start was er een afscheiding tussen Sep en zijn medevluchter met de rest van het veld. Heel slim bleef Sep in het wiel tot aan de eindsprint. Deze wist hij daarna op overtuigende wijze te winnen. Gefeliciteerd Sep. Komend weekend wordt het wielerseizoen in Belgie afgesloten en daarna volgt na een zeer lang wielerseizoen de rust.