Odisco wint met duidelijke cijfers

Sint-Oedenrode - Na de forse nederlaag van afgelopen week stond, zondag de wedstrijd tegen DAKOS uit Someren op het programma. Om de zure smaak van vorige week weg te spoelen, moest er vandaag gewonnen worden.

Odisco begon wat twijfelachtig aan de wedstrijd, er werd niet voluit gespeeld en de dames leken wat afwachtend te zijn. Na 15 minuten gooide de dames alle schroom van zich af en stond er een ploeg die veel vertrouwen uit straalde en voor elkaar door het vuur ging. Met een doelpunt op slag van rust werd de ruststand op 9-4 gezet.

In de rust werd de dames verteld dat ze er nog niet waren en dat er fel en geconcentreerd gespeeld moest blijven worden. Als dat zou lukken zou het vandaag goedkomen. Na rust bleef Odisco sterk spelen en met veel vertrouwen werden de doelpunten gevonden. Verdedigend werd bijna niks weggegeven en onder aanvoering van Rachel van de Moosdijk en Marlon van Heeswijk (samen goed voor 10 doelpunten) kon de wedstrijd sterk uitgespeeld worden. Door voor elkaar hard te werken en elkaar op alle posities te steunen stond er na 70 minuten dan ook 17-9 op het scorebord.

Odisco speelde vandaag sterk en kreeg steeds meer vertrouwen, hierdoor kon DAKOS nooit in de buurt komen. Door het goede samenspel en hard te werken voor elkaar kon Odisco makkelijk de overwinning binnen halen. Volgende week speelt Odisco uit tegen de koploper. Rietvogels zal om 13.00 uur de tegenstander zijn in Riethoven.