KV Rooi komt moeilijk op gang

Sint-Oedenrode - De eerste dag van oktober staat VVO uit Hapert op het programma voor KV Rooi. VVO staat na 4 gespeelde wedstrijden in de competitie, onderaan de ranglijst met 1 punt. Aan KV Rooi, die momenteel gedeeltelijk een eerste plek in de competitie bezit, de taak om hiervan te winnen. Uit eerdere wedstrijden is gebleken dat VVO een taaie tegenstander is en ze zich niet zomaar gewonnen geven. Een lastige klus.

Om half 2 klonk het fluitsignaal en mocht VVO de wedstrijd openen. De eerste 2 doelpunten vielen aan de kant van KV Rooi, door twee mooie afstandsschoten van D. Van Heesch, 0-2. Hierna wist VVO een Strafworp te benutten wat het eerste doelpunt aan de thuisclub opleverde. Hierna was het weer aan KV Rooi, 1-3. Door het niet afronden van kansen door KV Rooi kon VVO profiteren, wat een 5-3 voorsprong opleverde voor VVO. Net voor rust kon Rooi het gat nog dichten en ging er met een 6-6 de rust in gegaan.

Na de rust ging het nog een tijdje gelijk op en werd er vooral fysiek spel gespeeld. Er kwam weinig rendement uit de kansen die KV Rooi creëerden. Met nog 5 minuten te spelen staat het scorebord op 10-10. Hierna was het KV Rooi wat de wedstrijd wel goed wist uit te spelen. Een 10-14 winst was dan ook de terechte uitslag. Door deze winst doet KV Rooi goede zaken, en blijft het bovenin mee draaien.

Volgende week staat Dakos op het programma, deze wedstrijd wordt uit gespeeld in Someren om 13.00 uur. Publiek wordt graag gezien!