Afbeelding

Opening Skintime in het centrum

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 1 oktober is het eindelijk zo ver. De opening van Skintime in Sint-Oedenrode. Een schoonheidssalon waar tijd is voor je huid én voor jezelf.

Na twintig jaar ervaring te hebben opgedaan start Mascha van Hamond vol enthousiasme haar eigen zaak aan de Heuvel. Midden in het hart van Sint-Oedenrode biedt Skintime een moment van rust. Een plek waar huidverbetering en ontspanning samen gaan.

Skintime werkt met hoogwaardige producten van KLAPP Cosmetics, dat zich al sinds 1980 pionier mag noemen in de wereld van beauty. Uniek aan KLAPP is dat het werkt met gepersonaliseerde behandelkits. Echte gezichtsbehandelingen op maat dus. Uiteraard worden de kleinere behandelingen zoals epileren, harsen en verven ook aangeboden.

In huis is ook het hippe make-up van het merk New CID uit Londen. Professionele en eenvoudig draagbare make-up voor iedereen. Voor bruidsmake-up of make-up voor een leuke avond/feest kunt u natuurlijk ook bij Skintime terecht. Evenals voor een persoonlijk advies.

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Skintime terecht. Skintime staat voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies, kwaliteitsproducten en een ontspannen sfeer. Er zijn twee behandelruimten aanwezig, waardoor de mogelijkheid er is voor andere specialisten, gerelateerd aan de schoonheidsbranche, diensten uit te voeren. Voor een passend advies over botox en injectables is er nu al regelmatig een cosmetisch arts in huis.

Zondag 1 oktober leek Mascha een leuke dag om haar deuren te openen. Dit omdat op deze dag alle winkels zijn geopend in verband met Fashion and Food Najaar 2017. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Tevens is er de kans om op deze dag een gratis schoonheidsbehandeling te winnen.