Afbeelding

Kranten bezorgen is gezond!

Algemeen

Sint-Oedenrode – Niet alleen jeugdigen tussen de 13 en 16 jaar bezorgen DeMooiRooiKrant. Ook 65-plussers lopen wekelijks een ronde om het weekblad netjes bij de mensen thuis te brengen. Zij doen dat vaak niet met het doel om bij te verdienen, maar om fit te blijven, of gewoonweg omdat ze het leuk vinden.

Dat wil niet zeggen dat ze er niet voor betaald krijgen. Uiteraard ontvangen deze bezorgers ook een vergoeding. Inmiddels zijn er enkele 65-plussers die een wijk voor hun rekening nemen. Enkelen hebben een vaste wijk, anderen kunnen we inzetten als reserve, mocht een bepaalde wijk tijdelijk geen vaste bezorger hebben.  DeMooiRooiKrant bezorgen is voor hen een aangenaam tijdverdrijf. Ze genieten van de buitenlucht, maken hier en daar een praatje, zien wat van de omgeving en krijgen daardoor de nodige beweging. Stilzitten is achteruitgang namelijk!

Bent u ook 65-plusser of vutter en heeft u interesse om DeMooiRooiKrant te bezorgen tegen vergoeding? Bel dan naar 0413-479322 of stuur een mail naar info@bezorgingnederland.nl
Een vaste wijk is mogelijk, maar als oproepkracht kan ook!