Odisco vergeet zichzelf te belonen

Sint-Oedenrode - Na de spannende derby van vorige week, kwam VVO afgelopen zondag op bezoek in Olland. In de poule ligt alles dicht bij elkaar en Odisco wist dus dat het weer alles op alles moest zetten om 2 punten in Olland te houden.

Odisco begon wat slap aan de wedstrijd: veel plaatsingsfouten en weinig beweging zorgde voor een snelle 0-2 achterstand. Hierna speelde Odisco beter en creëerde de juiste kansen. Het ging gelijk op tot 4-4. Net voor rust wist Odisco het gaatje te slaan naar 6-4. In de rust werd de dames verteld het simpel te houden en niet te moeilijk te zoeken. Met wat meer vertrouwen in de afmaak moest het de 2e helft goed gaan komen.

Odisco kwam sterk uit de kleedkamers en kwam meteen op 7-4. Hierna ging er veel mis. Odisco ging anders spelen en wist ook de korf gedurende 19 minuten niet meer te vinden. VVO deed dit aanzienlijk beter en kwam terug tot 7-9. Odisco moest de rug rechten en de kansen die het kreeg gaan benutten. Dit gebeurde: 9-9. Met nog 7 minuten op de klok had VVO toch weer 2x gescoord 9-11. Maar door hard te werken en nu wel de juiste kansen te pakken kon Odisco 2 minuten voor tijd tot op 11-11 komen. Hierna volgde nog wat kansjes maar er werd niet meer gescoord. Odisco speelde vandaag een wedstrijd met 2 gezichten: met vlagen heel sterk en met vlagen heel zwak, dit resulteerde maar in 1 punt vandaag. Zondag speelt Odisco om 13.00 uur uit in Diessen tegen DSV.