Afbeelding

Wethouder van den Bogaard shopt bij nieuwe buurtsuper

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wethouder Eric van den Bogaard heeft gisteren boodschappen gedaan bij de nieuwe buurtsuper in Boskant. "Ik hoop hiermee een signaal af te geven en inwoners te stimuleren om bij de buurtsuper inkopen te doen", aldus de wethouder. "Ik ben blij dat Boskant weer een buurtsuper heeft. Dat is belangrijk voor de leefbaarheid van de kern."

De wethouder werd hartelijk ontvangen door Jolanda Vos, eigenaar van de buurtsuper. Zij stelde de komst van de wethouder op prijs en gaf een rondleiding door de winkel: "Wij werken zoveel mogelijk met producten uit de regio. Ons brood komt van een bakker uit Nijnsel, ons vlees van een slager uit Sint-Oedenrode en ook de verse vis komt hier uit de buurt."

Wethouder van den Bogaard was enthousiast over het brede assortiment. "Het ziet er fris en overzichtelijk uit. Je kunt hier echt voor alle dagelijkse boodschappen terecht. Dit is ook interessant voor mensen van buiten Boskant."  Ook Anneke Jacobs van de dorpsraad in Boskant ziet de buurtsuper als een aanwinst: "Het is een belangrijke voorziening voor onze gemeenschap. Heel goed dat de wethouder hier aandacht voor heeft."