Afbeelding

Succesvolle plaatsingen door Rooi Werkt

Algemeen

Sint-Oedenrode - De afgelopen periode heeft Rooi Werkt 2 kandidaten succesvol geplaatst bij Progress Uitzendbureau. Jan Versantvoort (60 jaar) vond een baan als Facilitair medewerker. Hij verricht allerlei activiteiten in de huizen die verhuurd worden aan veelal buitenlandse uitzendkrachten en in het kantoor van Progress.

Jan was al lang werkloos en had een WW-uitkering. Hij heeft veel ervaring als monteur in een technische omgeving en is een echt "manusje van alles", zoals hij zelf zegt. Met die kennis en ervaring was hij de geknipte kandidaat voor deze vacature. Hij werkt inmiddels een jaar fulltime bij Progress.

Na verloop van tijd kreeg Jan behoefte aan een collega die hem kon assisteren bij de werkzaamheden. "Ik zoek een gewone mens als collega, die dichtbij woont en die snel kan inspringen, een die graag aan de slag wil".

Er werd weer een beroep gedaan op Rooi Werkt. Rooi Werkt ging op zoek en vond in Sjaak Lammers (65) de passende collega. Sjaak heeft ook ruime ervaring in de techniek en had een WW- uitkering. Hij wilde graag weer aan het werk. Sjaak startte in een proefplaatsing van 2 maanden met behoud van uitkering. Deze is, zoals verwacht, succesvol verlopen. Met ingang van 9 augustus heeft hij een contract gekregen voor 7 maanden voor 24 tot 32 uur per week.

Jan en Sjaak vormen een goed team, kunnen het samen goed vinden en doen hun werk met veel plezier. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde. Als er geen klussen in de huizen zijn dan is er wel werk aan het wagenpark of aan de fietsen die de uitzendkrachten ter beschikking krijgen. Uiteraard is ook werkgever Progress blij met de beide mannen!

"Rooi Werkt is een goed initiatief, vooral voor de oudere werklozen", vinden beide heren. Deze plaatsingen zijn daar het bewijs van! Ondernemer of werkzoekende uit Sint-Oedenrode en graag contact met Rooi Werkt? Mail info@rooiwerk.nl of bel 06 - 44346449 (Elli de Rijk).