Afbeelding
Foto: Bart van der Heijden

Vriendenconcert Harmonie Nijnsel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 1 oktober geeft Harmonie Nijnsel haar jaarlijkse Vriendenconcert. Het optreden begint om 14.00 uur in het streekbelevingscentrum De Gasthuishoeve aan de Kremselen 2 te Sint Oedenrode. Wij hopen u daar te ontmoeten.

Leden van de vriendenkring steunen de vereniging financieel of anderzijds. Door het Vriendenconcert wil de harmonie aan haar vrienden laten zien en horen wat zij met de ontvangen sponsorgelden doet. Harmonie Nijnsel investeert de donaties in opleiding van jeugd en jongvolwassenen, die een instrument willen bespelen in een innoverende muziekvereniging en organiseert hiervan leuke activiteiten.

Behalve een concert vóór vrienden van de Harmonie is het ook een concert mèt vrienden. Onder het motto "Join the club" doen er ruim 15 extra muzikanten mee met het Harmonieorkest en de Percussiegroep. Mocht u dat ook leuk lijken, neem dan deze week nog contact op met ons of kijk op onze website, www.harmonienijnsel.nl.

Natuurlijk is dit concert niet alleen voor vrienden, maar iedereen die de vereniging een warm hart toe draagt, is vriend van Harmonie Nijnsel en is van harte welkom om dit concert bij te wonen. Na het concert is er gelegenheid om in de Gasthuishoeve om gezellig wat na te praten onder het genot van een kop koffie of drankje. Tot 1 oktober!