Dit bonte gezelschap klimt volgende week op de bühne
Dit bonte gezelschap klimt volgende week op de bühne

Bent u klaar voor ''Z "?

Cultuur

Sint-Oedenrode - Achter de Knoptoren wordt druk gesjouwd met steigerpijpen, podiumdelen, nep-cactussen en toneellampen. Ook wordt er nog volop gerepeteerd om de puntjes op de Ï te zetten. Kortom: de laatste loodjes worden gelegd voor de voorstelling 'Z', van 't Roois Theater. Dit Mexicaanse openluchtstuk gaat 15 september in première, op 16, 22 en 23 september is het stuk ook nog te zien.

Zoals meestal bij openluchtvoorstellingen het geval is, wordt ook 'Z' in de buitenlucht opgevoerd. De weersvoorspellingen zijn goed en 't Roois Theater staat bekend om hun droge (ja, dubbelzinnig) voorstellingen. Toch is het voor de bezoekers niet onverstandig om een dikke trui en/of een dekentje mee te nemen. Behalve het toneelstuk is er ook een hoop gezelligheid te vinden bij de Knoptoren. Voor en na 'Z', staat Peter de Koning klaar met drankje. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen rondom de Knoptoren. Het is daarom slim om met de fiets of te voet te komen. Toch met de auto? Wellicht is er op het Monsieur Bekkersplein nog plaats.

De kaartverkoop gaat heel erg snel. Nog geen kaarten? Reserveer deze dan op www.rooistheater.com of koop deze bij VVV Sint-Oedenrode of Cafetaria de Mèrt in Sint-Oedenrode. De kosten hiervan zijn 10 euro. Rabobankleden krijgen  € 2,50 korting per kaart (max. 2 kaarten), tegen inlevering van de coupon uit het juni-nummer van ledenmagazine Dichterbij.