Afbeelding

Jarno van Esch sterk na vakantie

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wielrenner Jarno van Esch nam na twee weken vakantie deel aan de klassieker Grote Prijs Eddy Schepers te Linter (Belgie), meetellend voor de beker van België.

De 156 deelnemende junioren maakten er een harde en snelle wedstrijd van. Jarno reed een sterke wedstrijd. Tien kilometer voor het einde (van de totaal 125km) was de situatie als volgt; drie renners voorop, dertien erachter en toen Jarno met vier man en vervolgens het jagende peloton. Jarno wist met zijn drie metgezellen op 300 meter toch nog de aansluiting bij de dertien te maken, maar voor de sprint was het toen op. Toch pakte hij een knappe negentiende plaats in deze klassieker. Zondag startte hij in het Belgische Rapertingen waar hij ook aanvallend reed. Na 90km kwam hij als zeventiende over de eindstreep.
Komend weekend mag Jarno op uitnodiging van de Jonge Renner uit Oosterhout deelnemen aan een van de zwaarste meerdaagse wedstrijden in Europa voor junioren; Aubel-Thimister-Stavelot. Een driedaagse wedstrijd met vier etappes in de Ardennen.