Afbeelding

Opbrengst Verzoekjesavond naar Hospice Dommelrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zoek je nog een leuk evenement om je (bouwvak)vakantie in te drinken? Ga dan op 28 juli naar de Rooise Markt! Op de kiosk vindt een bijzonder evenement plaats voor het goede doel: De Rooi Top 100 verzoekjesavond.

Vanaf 18.00 uur start DJ Maarten Swinkels met zijn U-Deejay set. Hij zal plaatjes draaien van de Rooi Top 100, maar vooral ook laten horen wat het publiek verzoekt! Niet veel later komt de Rooise feest- en jongeren muziekkapel Leuk da ge d'r band optreden! Samen maken ze er een spetterende avond van. Iedereen die aanwezig is mag een plaatje aanvragen en in ruil daarvoor een vrijwillig bedrag doneren. De complete opbrengst gaat naar Hospice Dommelrode!
Hospice Dommelrode is een bijna-thuis-huis voor ernstig zieken in de laatste fase van hun leven. Het hospice ligt in het centrum van Sint-Oedenrode en biedt aan haar tijdelijke bewoners een warme en veilige omgeving. In een sfeer die zoveel mogelijk op die van thuis lijkt kunnen de bewoners, samen met hun naasten, op een waardige manier afscheid van het leven nemen.