Afbeelding

Wieke, Rian en Dolly winnen vele prijzen

Sport

Sint-Oedenrode- Vorige week startten de ponyruiters Wieke , Rian en Fem voor het eerst op een dressuurwedstrijd in Uden. Rian en Wieke Koster startten in de klasse AB/BB op pony Dolly. In de eerste proef eindigde Rian met 65.6 % en een eerste prijs. Wieke en Dolly eindigde daar net achter met 65.3% en een tweede prijs.

In de tweede proef deed Dolly er nog een schepje bovenop. Nu eindigde Wieke met een eerste prijs met 67.5% en Rian met een tweede prijs en 66.5%. Resumerend hebben Wieke Rian en Dolly op een dag 8 winstpunten bij elkaar gereden aangezien een percentage van 65% twee winstpunten oplevert. Fem Scheepens startte met haar pony Avariaz in de klasse C/BB. De jury beloonde haar proef met 61%, een tiende plaats in de eerste proef. In de tweede proef behaalden Fem en Avariaz een vijfde plaats met 63.2%. Meike Nooijen startte met haar pony Black Magic op een dressuurwedstrijd in Liempde en eindigde hier met een eerste prijs.
Dit weekend kwamen de grote paarden in actie op diverse springwedstrijden.

Ashley Peter startte haar paard Balinda Fs in de klasse L in Geldrop en eindigde hier met een zesde prijs. Linda van Gastel en haar paard Coco Flanel startten hier ook in de klasse B en eindigde met een vijfde prijs. Judith van den Nieuwenhuijzen startte met paard Iminka op een springwedstrijd in de Mortel. In de klasse B eindigde ze met een vijfde prijs.