Afbeelding

Drankenhandel de Leijer stopt met slijterij

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het bedrijf Drankenhandel en Partyservice de Leijer is sinds jaar en dag een begrip in Rooi en omstreken. Naast de drankengroothandel en de partyservice, hebben ze al jaren een slijterij in het drankenmagazijn. Deze slijterij gaat echter vanaf 1 augustus verdwijnen.

"De laatste jaren wordt het steeds moeilijker om de slijterij permanent te bezetten. Ik heb het erg druk met de groothandel en help ook regelmatig mee met de Partyservice indien dat nodig is. Daar komt nog eens bij dat er steeds iemand met een slijters vakdiploma aanwezig dient te zijn. Dat is niet altijd even eenvoudig", aldus Jan de Leijer. "We blijven nog steeds een gedeelte van de week geopend, vooral als groothandel en voor mensen die drank- en partyverhuurmaterialen komen halen voor feesten en partijen."

Vanaf 1 augustus gelden er andere openingstijden. De openingstijden zijn vanaf dan; maandag van 13 tot 18 uur, woensdag van 13 tot 18 uur, vrijdag van 13 tot 18 uur en zaterdag van 9 tot 13 uur. Tijdens deze openingstijden is de drankenhandel voor iedereen open. Al zal het assortiment beperkter worden dan voorheen. Ook de partyverhuurartikelen kan men tijdens deze tijden op komen halen en retour komen brengen. Buiten deze uren om is Partyservice en Drankenhandel uiteraard de hele week telefonisch bereikbaar. De komende weken worden er mooie kortingen gegeven op een gedeelte van het assortiment.